Ein neues Thema erstellen Auf das Thema antworten  [ 1 Beitrag ] 

Foren-Übersicht : Aerosol Art : Graffiti LE

Autor Nachricht
 Betreff des Beitrags: nike skor rea
BeitragVerfasst: Di Apr 11, 2017 9:34 am 
Offline
Newbie
Newbie

Registriert: Di Apr 11, 2017 7:35 am
Beiträge: 4
Inom nike skor rea sedan åren erbjuder prestanda utan tvekan tagit ett baksätet i linje överklagande. Runner Globe, till exempel, inte innehöll någon form av Air Max gymnastik bland de löparskor för ett år sedan, och många löpare har drogs mot barfotaskor som efterliknar känslan av oskodda igång. (Det finns motstridiga synpunkter om huruvida mycket mer kudde eller mindre är mycket bättre, men en vetenskaplig översikt av forskningen har ingåtts bör bortse snygga teknik, nike skor dam lita på kroppen, och plocka vad som verkar mest bekväma.) Vad hjälpte Nike vända företag runt var Air Michael jordan och prestationsdrivna skor, liksom Air Max 1, blandat med en entusiastisk förståelse för hur man säljer produkterna som mode.

Inom adidas skor herr en 1989 berättelse om Nike pas cher återta toppositionen inom sneakers från Reebok, krediteras den nya York Times att gräva i ”modebaserad marknadsföring till marknadsmixen”, och nämnde att Nike var att publicera nya Air sulor sneakers varje några månader som förändrade bara färg och skönhet element. Utseendet på Air Max assisterad framdrivningssportskor i populära mode. ”Konsekvenserna av Air Max linjen har varit massiv, och inte bara för löparskor, men för verkligen alla sneakers” Geller säger. ”Innan Nike pas cher började göra ljusa skor med hjälp av Air Max och med Air Jordans, sportskor var mycket enkel och vanlig, och de såg jämförbara”, säger han. ”De hade inte dessa faktiska ljusa, klara färger som poppade och fick ditt intresse på samma sätt som de gjorde efter Air Max kom. ”

Också unikt för adidas skor billigt denna makeup är dess uncaged konstruktion, som accentueras med hjälp av gummerad och reflekterande bidrag. På andra håll, den presenterar dubbla branding på läder tungan tillsammans med reflekterande skosnören. Säsong strax efter säsongen, adidas av Stella McCartney fortsätter att driva begränsningar och att skapa den perfekta sportskor för kvinnor. Som en sång boll av eld för miljöskydd, vanligtvis den brittiska designern har nyligen gått upp med tre ränder ännu en gång för att starta en biologiskt nedbrytbar gymnastiksko, den Parley UltraBOOST X. utformad med mode och hållbarhet i åtanke, vanligtvis låg-top skor är utformad för att inte bara öka varje körning, och även för att göra en skillnad för vårt jordklot.


Back to top
 Profil  
 
Beiträge der letzten Zeit anzeigen:  Sortiere nach  
Ein neues Thema erstellen Auf das Thema antworten  [ 1 Beitrag ] 

Foren-Übersicht : Aerosol Art : Graffiti LE


Wer ist online?

Mitglieder in diesem Forum: 0 Mitglieder und 3 Gäste


Du darfst keine neuen Themen in diesem Forum erstellen
Du darfst keine Antworten zu Themen in diesem Forum erstellen
Du darfst deine Beiträge in diesem Forum nicht ändern
Du darfst deine Beiträge in diesem Forum nicht löschen

Suche nach:
Gehe zu:  
cron
Style by Midnight Phoenix & N.Design Studio
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Deutsche Übersetzung durch phpBB.de